dimecres, 16 de març de 2011

Riu d'art….Riu d’art, riu d’alegria, riu de somriures, riu de dolçor i sobretot riu d’amistad sincera….moments que es gaudeixen no només de l’aprenantatge del món dels pinzells, colors, creacions, dibuixar, pintar…Riu d’art es molt mes que tot això per mí.

Riu d’art té màgia aquesta seria la paraula.Té la màgia que arriba al cor per el què m’aporta cada persona amb la seva manera ser,  fent-se un lloc molt especial en els meus pensaments i als meus sentiments, cosa fa que l’estimació neixi com una llavor que floreix i floreix amb el pas dels dies.

Són moltes coses compartides, petites cosas que omplen una caixa de records on buscar-los en la meva ment em provoca un immediat somriure. Em fa feliç els moments que visc a Riu d’art,  amb cada persona que en  forma part .Arribo allà i m’oblido de tot , em diverteixo de la afició que tenim en comú i amb els nostres moments, on l’amistad es respira en l’ambient….és fantàstic!
Cada un de vosaltres, companys, és molt especial per a mí.Cada obra que es realitza és bonica ,no compta qui en sap més o menys, quí té més  o menys tècnica, quant de temps s' està per fer una obra. Tot és igual perquè el resultat sempre serà el mateix per tots , obres plenes de nosaltres.Jo valoro cada obra feta, les de tots , totes son especials i veig com apreneu i n’aprenc de vosaltres , veig les inseguretats que heu d’anar perdent mica a mica  cadascun de vosaltres , veig que no valoreu alguns el que aconseguiu  perquè no voleu veure més enllà de com ha quedat l’obra, cosa  que em causa tristesa.

L’obra feta  s’ha de mira en tots els sentits, amb la il·lusió de tenir-la acabada amb un somriure, amb la satisfacció de les estones viscudes en ella que són meravelloses , del que s’aprèn en cada obra nova observant-la i també, evidentment, del que aprenem del el nostre estimat Isaac, que ens ajuda a realizar-la.
S’ha de sentir la satisfacció encara que l'obra pugui ser  millorable, ja que si no fos millorable no tindriem res per aprendre en la propera que féssim no creieu?….Riu d’art és molt més que una escola d’art i les gràcies per això  les mereix l’Isaac , la teva manera de ser és captivant, desprens alegria, desprens il.lusió per fer les coses, veus sentiments i emocions en cada cosa que fem, et sentim el nostre costat no només com a professor sino com amic.
Això és una de les coses que fa que senti una gran admiració per tu, a part de l’estimació que et tinc sincera i de tot cor…..Riu d’art és un riu plè de coses per recollir i quedar-nos-les és així.

Això són pensaments meus, sentiments que el meu cor desprèn , paraules escrites plenas d’una part de les sensacions que sento a Riu d’art. Hi  ha pensaments que s’han de dir en veu alta perquè no els tindria sense vosaltres, per tant, en certa manera, us pertanyen….encara que sigui jo qui el està sentint i m’omplen de coses boniques a la meva vida...
Us estimo a tots  ,ara ja ho sabeu.

Montse