dijous, 27 de setembre de 2012

Mans, peus i mar

Mans que duen amor,que tot ho poden.
Mans que tot ho viuen, que tot ho donen amb amor.

 

Peus que fan camí, que van i venen.
Peus que hem porten allà on jo vull.


Oles que s'acosten suaument acariciant,
 mentre jo asseguda escolto que tornen pensaments,  
 em duen un munt de records d'aquí, serena davant del mar.


Riu D'art va tornar a exposar a la bonica sala de Can Gruart de Vilablareix, aquest any amb l'exposició que porta per títol " mans, peus i mar".
Una varietat d'obres que ompliren la sala de sensacions i color. Dibuix, pintura i escultura, on cada artista mostra una petita part del que més li agrada fer, precisament amb les seves mans.
Mans que pinten amb pinzells, mans que dibuixen amb carbonet, llapis, grafit, colors, aquarel.les o mans que modelen l'argila donant la forma desitjada.

Montse Boada


Aquí us deixo el vídeo amb imatges de les obres que es varen mostrar el mes de maig de 2012 al Centre Cultural de Can GruartUs deixo també algunes fotografies de les obres exposades.

2 comentaris:

Pedro Luis López Pérez ha dit...

Vengo del blog de Luz María Jiménez Faro y me ha encantado tu Rincón; por lo cual, si no te importa, me gustaría ser Seguidor de tan Bello Espacio, lleno de Magia, Sentimientos, Sensaciones y Fantasía.
He vivido en Catalunya durante casi 8 años y me encanta este idioma.
Un abrazo.

montse ha dit...

encantada que siguas blogs, muchisimas gracias por las cosas bonitas que me dices. Catalunya es preciosa i el catalan muy especial, besos amigo