dimecres, 4 de maig de 2016

colors sensacions i records .... de Jordi felip


En Jordi felip ha arrelat amb força al taller del GRUP RIUD'ART, en pocs cursos ha après a obrir l'ull al dibuix objectiu i la ment al dibuix personal interpretatiu.
S'endinsa amb una gran passió ordenada, en el moón del color.

En Jordi és una persona austera, profunda i contundent en el fer i en el dir. Els batecs de la vida l'han fet fort i subtil alhora.
Sap acaronar amb les pinzellades cada cop més refinades. Va adquirint una tècnica precisa i serena per endinsar-se en els petits detalls (arrugues, escletxes i petites ombres.)

Per ell, el treball i la paciència donen el bon fruit d'una obra ben feta i acurada. En els moments creatius, obre la finestra personal de créixer per dins.
Amb la seva primera exposició en solitari, agafarà encara més força i embranzida per donar cap a fora tot allò que bull dins seu , que és molt.

Pere Romagós i Planas

Aqui us deixo el video de les obres exposades:

i diu l'artista...

A poc a poc i de manera imperceptible, però constant, l'art de la pintura em va canviant la manera d'observar la natura, les coses, les persones...aprenc a mirar de forma diferent i a descobrir detalls que antany em passaven desapercebuts.

No tinc un estil, ni una tècnica ni uns temes preferits, pinto el que en cada moment sento i desitjo: paisatjes, retrats, objectes...amb la tècnica i estil que considero més convenient.

La pràctica de l'art de la pintura i el dibuix, doncs, ha estat iés per a mi com un bàlsam altament reparador i tranquil·litzant, és com una meditació activa, un evadir-se sense marxar, una finestra al món interior i una mitjà per poder immortalitzar i expressar els record , les sensacions, els colors i les vivències que dia a dia omplen la nostra vida i que a través dels pigments, llapis, teles, pinzells i papers podem fer que perdurin i es mantinguin vius més enllà de la nostra pròpia finitud.

Jordi Felip

També un deixo algunes fotografies de les obres exposades:I com no pot faltar aqui us deixo una fotografia de l'artista amb una de les seves obres , una exposició preciosa que de ben segur sera la primera de moltes ...


Montse Boada.